EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİKTİR

EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİKTİR

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Altınözü’nde bulunan engelli vatandaşlar ve ailelerini ağırladı.

Programa Başkan Sarı ve eşi Meryem Sarı’nın yanı sıra, AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, MHP Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk, Altınözü Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Akın, Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner ve Altınözü İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Zümre katıldı.

SARI: HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Zeytin Kafe’de gerçekleşen yemekli programda konuşan Başkan Sarı, Altınözü Belediyesi olarak engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. En büyük engelin sevgisizlik olduğuna vurgu yapan Başkan Sarı, “En büyük engel sevgisizliktir 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle ilçemizde bulunan engelli hemşehrilerimiz ve aileleriyle birlikte Zeytin Kafe Restoran’da düzenlediğimiz yemek programında bir araya geldik. Engellilerin hayatını kolaylaştırmak için her zaman yanlarında olacağız” diye konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.