İSKENDERUNSPOR LİGDEN ÇEKİLDİ

İSKENDERUNSPOR LİGDEN ÇEKİLDİ

5 Temmuz İskenderun Spor Kulübü, yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle 2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Ligine (BAL) katılmama kararı aldı. Kulüpten yapılan açıklamada, gerekli desteğin bulunamaması durumunda kulübün kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalacağı belirtildi.

Kulübün kamuoyuna duyurduğu açıklamada şu ifadelere yer verildi:“Değerli futbol severler, üzülerek belirtmek isteriz ki 5 Temmuz İskenderun Spor olarak gerekli desteği bulamadığımız için kulübümüz kapanmakla karşı karşıya kalmıştır. Yapılan birçok görüşmeden hiçbir sonuç alınamamıştır. 2021 yılında gençlerimize imkan sağlamayı misyon edinen ve bu proje ile Türk futboluna birçok oyuncu kazandıran kulübümüz, gerekli destek bulunamadığı takdirde 2024-2025 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligine (BAL) katılamayacaktır.”Kulübün özellikle genç oyunculara sağladığı imkanlar ve Türk futboluna katkıları, bölgedeki futbol severler arasında büyük takdir topluyordu. Ancak maddi yetersizlikler nedeniyle bu projelerin sürdürülememesi, hem kulüp üyelerini hem de taraftarları derinden üzdü. Kulüp yönetimi, son bir kez daha destek çağrısında bulunarak, bölgedeki iş insanları ve futbol severlerin desteğiyle bu zor günlerin atlatılabileceğini belirtti. 5 Temmuz İskenderun Spor’un geleceği, sağlanacak desteğe bağlı olarak belirlenecek.  Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.