TEKSÖZ, TESK GENEL BAŞKANI PALANDÖKEN BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN TOPLANTIYA KATILDI

TEKSÖZ, TESK GENEL BAŞKANI PALANDÖKEN BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN TOPLANTIYA KATILDI

Hatay Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği(HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz, Tesk Genel Başkanı Bendevi Palandöken başkanlığında telekonferans sistemiyle gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Teksöz konuyla ilgili sosyal medya hesabından yayınlamış olduğu yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:Tesk Genel Başkanımız saygıdeğer ağabeyim Bendevi Palandöken başkanlığında telekonferans sistemiyle toplantımızı yaptık.

Esnafımızın her zaman yanında olduğumuz gibi bu süreçte de yanında olmaya devam edeğiz. Devletimizden gelen taleplerimize gelince 50 bin tl faizsiz kredi verilmesi,Esnafımıza kira yardımı yapılması,Esnafımız acil giderlerini karşılıya bilmesi ıçin krediye rahat ulaşabilmesi amacıyla kapsamlı sicil affı çıkartılması,Şoför esnafımız için akaryakıttaki ötv ‘nin kaldırılması ayrıca öğrenci servislerinin desteklenmesi, Tedaş ‘ın 3 ay elektrik faturalarını ertelemesi ve ertelenen bu borçların gelecek dönemlere yayılması, Özel bankaların problem çıkarmadan esnafımıza destek çıkması.Dükkanını genelge ile yada iş yokluğundan kapatmak zorunda olan esnafımızın ayakta kalabilmesi için 3 ay süreyle yada salgın bitene kadar geri ödemesiz asgari ücret kadar nakit para verilmesi ile ilgili istişarelerde bulunduk. Dedi.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.