İYİ PARTİ DÖRTYOL’DA BÜYÜYOR

İYİ PARTİ DÖRTYOL’DA BÜYÜYOR

Meral Akşener’in Genel Başkanlığı’nı yaptığı İYİ Parti’nin Dörtyol İlçe Başkanı Gürcan Eker, ilçede çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Eker, gün içinde ardı ardına programlara koştu. Nişan töreninden açılışa, STK ziyaretinden vatandaşlarla buluşmaya kadar çok sayıda programa katılan Başkan Eker, vatandaşlarla istişarelerde bulundu. Programlarla ilgili açıklama yapan Başkan Eker, “Nişan yüzüklerini ilçe başkanımız Gürcan Eker beyin taktığı, Güçlü ve Biçer ailelerine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Bizim de katılımcısı olduğumuz, Dörtyol adına kurulan Siyaset üstü olarak oluşturduğumuz; Dörtyol Doğa ve Çevre Platformumuzun istişare ve sorunları çözme adına, Cumhurbaşkanı danışmanı olan hemşerimiz Ahmet Karayiğit beyefendinin de katılım sağladığı toplantıda bulunduk. Dörtyol’umuz adına hayırlara vesile olacaktır inşallah. Genç girişimci hemşerimiz Sercan Yalçınkaya beyin Bizim Döner isimli iş yerinin açılışında yer aldık. Dörtyol’umuza yeni lezzet ve rızık kapısı olur inşallah. Yakın tarihte trafik kazası geçiren hemşerimiz Hasan Ateş kardeşimize geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Karayiğit ve Beyoğlu ayrıca Yücel ve Günal ailelerinin düğün merasimlerinde yanlarında olduk. Ailelerimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.