Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, seçim çalışmalarına ara vermeden Hatay için çalışıyor

Adım adım, karış karış hemşehrilerimize; 365 gün çalışıp, 365 gün kazanacak Hatay’ımızı anlatıyoruz.

Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, seçim çalışmalarına ara vermeden Hatay için çalışıyor

Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler,seçim çalışmaları kapsamında vatandaşları tek tek ziyaret ederek yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler veriyor.Gittiği her yerde sıcak ve kalabalık bir seçmen tarafından karşılan İbrahim Güler’e Hatay halkı şimdiden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı gözüyle bakıyor.Vatandaşlar HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın Hatay’a hizmet yapmadığını belirterek HBB Başkanı Lütfü Savaş’tan memnun olmadığını ifade ettiler.Vatandaşların sıkıntılarını yerinde inceleyen İbrahim Güler,çözümler için şimdiden gerekli çalışmalar başlattığını dile getirdi.
Narcıla Mahallesinde vatandaşlar ile buluşan İbrahim Güler,şu ifadelere yer verdi ; “Bu seçimler Hatay’ı“çıkmaz sokak siyasetinden çıkarıp” Hizmete dayalı gönül belediyeciliğiyle buluşturma seçimidir. Hatay’da değişimin, gelişimin vakti gelmiştir.
Hemşerilerimize sözümüzdür, komşuluk hukuku kırmızı çizgimiz, eşit hizmet ve şeffaf belediyecilik ilkemiz olacaktır. Hangi ilçede, nerede yaşarlarsa yaşasın, tüm hemşerilerimiz aynı kalitede ve aynı hızda hizmete ulaşacaktır. Biz hazırız, Hatay hazır” dedi. HABER: FADİME ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.