MİLLETVEKİLİ KAŞIKÇI’DAN VATANDAŞLARA MÜJDE!

MİLLETVEKİLİ KAŞIKÇI’DAN VATANDAŞLARA MÜJDE!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Antakya Yaylacık Mahallesi’ndeki iletişim sorununun çözüldüğü söyledi. Kaşıkçı: “Uzun zamandır çözümü için mücadele verdiğimiz Antakya Yaylacık Mahallemizin iletişim sorunu nihayet çözüme kavuştu.” dedi.

KAŞIKÇI’DAN TEŞEKKÜR

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Uzun zamandır çözümü için mücadele verdiğimiz Antakya Yaylacık Mahallemizin iletişim sorunu nihayet çözüme kavuştu.  Emeği geçen; Sn. Tayfun Cüneydioğlu, HBB adayımız Sn. Mehmet Öntürk, Sn. Adem Yeşildal, Hatay Valimiz ve Bakan Yardımcımız Sn. Fatih Sayan’a teşekkür ederim.” dedi.

NE OLMUŞTU?

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Hatay’da internet ve telefon altyapısı büyük oranda zarar gördü. Depremden etkilenen Yaylacık Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, evlerinde internet kullanamadıkları gibi, bölgede sinyal alabilecek baz istasyonu da bulunmadığı için cep telefonu ve internet üzerinden iletişim kurmakta güçlük çektiklerini söylemişti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.