İYİ PARTİLİ KÜÇÜKLER SEFERBERLİK İLAN ETTİ: “ANTAKYA İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIM”

İYİ PARTİLİ KÜÇÜKLER SEFERBERLİK İLAN ETTİ: “ANTAKYA İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIM”

İYİ Parti Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Ferhat Küçükler, Antakya için seferberlik anlayışıyla sıkı bir şekilde çalışacağım” dedi.

Sokak sokak gezdiği vatandaşlara “Antakya Yeniden” vizyonunu anlatan Küçükler, “Belediye başkanlığım döneminde, seferberlik anlayışıyla, kent halkıyla ve iş insanlarımızla sıkı bir iş birliği içinde çalışacağız” ifadelerini kullandı. 

ANTAKYA İÇİN SİYASİ SORUMLULUK ÜSTLENDİM

REKLAM ALANI

Her ziyarette vatandaşların sorunlarını dikkatle dinleyen Küçükler, Antakya’mız coğrafi konumu, tarımı, tarıma dayalı sanayisi, endüstrisi, altyapısı, nitelikli iş gücü kapasitesi ve zengin turizm potansiyeliyle Türkiye ekonomisi için stratejik bir öneme sahip. Depremin yıktığı Antakya’nın yeniden inşası, İskenderun’un derin yaralarının sarılması için tarihi bir noktaya gelindi. Şehrimizin ayağa kalkması için seferberlik anlayışıyla hareket ederek siyasi sorumluluk üstlendim. Antakyalı hemşehrilerimin teveccühüyle seçimi kazanıp, iş insanlarımızla sıkı bir iş birliği içinde, kentin tüm dinamiklerinin fikirlerini önem vererek Antakya’mızı tarihi ve kültürel dokuyu koruyarak, modern, uygar ve yaşanabilir bir şehir olarak inşa etmeye kararlıyım. Bunu başarmak için yerel, ulusal ve uluslararası kaynakları değerlendireceğim. Öncelikle birleştirici ve kaynaştırıcı bir anlayışla “Antakya Yeniden” vizyonunu oluşturduk. Bu vizyon kapsamında Antakya’mızda tüm renklerimiz ile iş dünyasından esnafına, sokaktaki personelimizden evlerimize kadar her alanı değiştirip dönüştürecek, hep birlikte yeni Antakya’yı hayata geçireceğiz. Bu yolda tüm vatandaşlarımızdan destek bekliyorum” ifadelerini kullandı.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.