TRAFİK POLİSLERİNDEN ÖZVERİLİ ÇALIŞMA

TRAFİK POLİSLERİNDEN ÖZVERİLİ ÇALIŞMA

Bir yandan virüs salgını diğer bir yandan trafik karmaşası ve önemlisi güvenlik amacıyla gecelerini gündüzlerine katarak mesai harcayan güvenlik güçlerimiz özellikle trafik karmaşası açısından zor günler yaşamaya devam ediyorlar.

Hatay’da trafik açısından altyapının yetersiz olması yanı sıra tali yollar, cadde ve sokakların bakımsız, çukurlu ve düzenden uzak olmaları nedeniyle en az aracı olan sürücüler kadar zorlanan polis denetimlerini sıklaştırdı.

Özellikle motorlu araç trafiğinin en yoğun olduğu bölgelerde denetim ve kontrollerini sürdüren Hatay Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, kontrol amacıyla durdurdukları araç sürücülerinin hem araç evraklarını hem de maske takıp takmadıklarına bakıyor.

Kontrollerden memnun kalan vatandaşlar ise, “Tek sorumuz bazen kontrollerin sabah saatlerinde tam da işe gidiş anında yapılmasından kaynaklanıyor. O saatte hem trafik yoğun oluyor hem de bizler işe yetişme telaşında oluyoruz” dediler. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.