Meşale Gazetesi

İZZZETİN YILMAZ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Cumhur İttifakı Antakya adayı İzzettin Yılmaz 31 Mart yerel seçimleri öncesinde ziyaretlerini sürdürüyor.

İZZZETİN YILMAZ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Cumhur İttifakı Antakya adayı İzzettin Yılmaz 31 Mart yerel seçimleri öncesinde ziyaretlerini sürdürüyor. Mahalle mitinglerinde vatandaşlarla, buluşan Yılmaz vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılanırken ziyaretlerinde olumlu tepkiler alıyor.

Son olarak milletvekilleriyle birlikte Antakya Ticaret Borsası ve HESOB Başkanlarını ziyaret eden Yılmaz Antakya’nın sorunlarını dinledi ve 31 Mart seçimleri sonrasında çalışmalara başlayacağını söyledi.

İSTİŞARELERDE BULUNDU

Antakya Adayı İzzettin Yılmaz konuşmasında “Milletvekilleri Sabahat Özgürsoy Çelik ve Lütfi Kaşıkçı, Ülkü Ocakları Başkanı Sn. Metin Taşçı, Milliyetçi Hareket Partisi Antakya İlçe Başkanı Sn. Niyazi Öztürk ve teşkilat üyelerimizle birlikte Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Abdulkadir Teksöz ve oda başkanlarımızla birlikte esnafımızın sorunlarınınım çözümüne yönelik istişarede bulunduk. ”Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu Cumhur İttifakı olarak makamında ziyaret ederek istişarede bulunduk.”

UZUN ÇARŞI ESNAFIYLA BULUŞTU

“Milli ve yerli düşünce temelinde bir yönetim anlayışımız vardır. Bu düşünceyle Antakya’mızla hemhal olmuş tüm STK ve hemşeri dernekleri bizim için önemlidir. Hatay Sivil Toplum Kuruluşları ve Dernekler Federasyonu’nu, Hatay Dernekleri Konfederasyonu’nu, Antakya’da bulunan Kırıkhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettik.

” “Uzun Çarşı esnaflarımızla bir araya geldik. Bizleri bu yollara getiren de, bu yollarda yürüten de hizmetimizden öte Allah’ın takdiri ve sizlerin dualarıdır. Allah eksikliğinizi göstermesin, bizi de daima sizlere hizmetkâr eylesin.” Paylaşımlarını sürdürdü.

HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.