Sınıflarını Elleri İle Renklendirdiler

Antakyamerkez’de faaliyet gösteren başarılı okullarımızdan Kültür Temel Lisesiöğrencilerinin elleri ile duvarlara yaptıkları boyama çalışması renkli görüntüler oluşturdu.

Sınıflarını Elleri İle Renklendirdiler

Antakyamerkez’de faaliyet gösteren başarılı okullarımızdan Kültür Temel Lisesiöğrencilerinin elleri ile duvarlara yaptıkları boyama çalışması  renkli görüntüler oluşturdu. Okul MüdürYardımcısı İbrahim BAYIRLIOĞLU’nun organizasyonu ile gerçekleşen el baskısıduvar boyama etkinliği öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Dersgördükleri sınıfların duvarlarına kendi el izlerini bırakan öğrencilerböylesine bir imkanı kendilerine sunduğu için Müdür Yardımcısı İbrahimBAYIRLIOĞLU’na teşekkür ettiler.Derslerinde olduğu gibi etkinliklerinde deüstün performans sergileyen öğrencileri ile gurur duyduklarını ifade edenKültür Temel Lisesi Müdür Yardımcısı İbrahim BAYIRLIOĞLU, Daha öncedeöğrenciler ile birlikte gerçekleştirdikleri okulun sınıflarına ve koridorlarınaüniversite isimleri verdiğimiz ve sınıf isimlerini Türk Büyüklerimizin adlarınıverdiğimiz çalışma gibi tek renk olan sınıf duvarlarımıza hayatıa el uzathayata renk kat,  parolası ile bir andatüm sınıfları öğrencilerinin el izleri ile renklendirdiklerinin altını çizerekortaya çıkan görüntünün okul yönetimi,öğrenciler ve veliler tarafından çokbeğenildiğini söyledi. BAYIRLIOĞLU ayrıca etkinlikte görev alan tümöğrencilerine ve destek veren okul yönetimine teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.