KADEM HATAY, GÖNÜL BİRLİĞİ KURUYOR

KADEM HATAY, GÖNÜL BİRLİĞİ KURUYOR

KADEM Hatay Temsilciliği, depremden bu yana kadınlar özelinde yaptıkları çalışmalarına devam ediyor.KADEM Hatay Temsilciliği öncülüğünde 6 şubat depremden sonra Kadın Destek Merkezini açarak kadınlara psiko-sosyal destek verdi. Kadın Destek Merkezi, İskenderun Üsküdar konteyner kentte “Varoluşta Eşitlik, sorumlulukta adalet” ilkesi ile çalışmalarına devam ediyor.

BİRLİKTE İYİLEŞMEYE DEVAM EDİYORUZ

Hatay KADEM temsilcisi Selma Tunç “Ülkemizdeki tüm temsilciliklerimiz ilk günden itibaren maddi manevi destekleriyle yanımızda oldular her ilimiz farklı bir etkinlik ile kadınlarımız ile birlikte çalışmalarda bulundu. Gözlemlerimiz bu çalışmaların her birimize çok iyi geldiğidir. Tüm KADEM temsilciliklerimize teşekkür ediyoruz, birlikte iyileşmeye devam ediyoruz” dedi.

KADEM’in yaptığı çalışmaların bazıları şöyle; “Kadem İzmir Temsilciliği ile ”Gönüllerimiz Bir” projesi kapsamında depremzede ailelerimiz ile bir araya gelerek gönül birliği kuruldu. Kadem Niğde Temsilciliği katılımıyla tuval boya çalışması, Çanakkale İl Temsilciliği katılımıyla ise ”Üreten Eller El Ele” projesi kapsamında kadınlara İpek kozasından yaka iğneleri, İpek koza taçları, Bardak altlıkları ve kokulu taş ürünleri eğitimi verildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.