ÜNİVERSİTELER ARASI İŞBİRLİĞİ

ÜNİVERSİTELER ARASI İŞBİRLİĞİ

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu’yu ağırladı. Ziyaret programında her iki rektörde üniversiteler arası işbirliğine dikkat çekti.

Görüşmede Rektör Prof. Dr. Veysel Eren’e, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ersin Can, Prof. Dr. Erhan Yengil, Prof. Dr. Mehmet Turan ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Serpil Kır Elitaş eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MKÜ Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, üniversiteler arası işbirliği ve yapılabilecek ortak projelere yönelik Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu ile fikir alışverişinde bulundu.

Mustafa Kemal Üniversitesi kampüsünde incelemelerde bulunan Rektör Eren ve Rektör Uslu, deprem sonrası tadilatı devam eden rektörlük binası ve Aysel Sabuncu polikliniği ile tadilatı tamamlanarak hizmete giren Mehmet Alkan Camii ve Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesine giderek gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.