MİLLETVEKİLİ ÖZEL HATAY’A HİZMET YOLUNDA

MİLLETVEKİLİ ÖZEL HATAY’A HİZMET YOLUNDA

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdülkadir Özel, Hatay’a hizmet yolunda durmadan çalışmalarını sürdürüyor.

Milletvekili Özel, TBMM’nin tatilde olduğu şu günlerde Hatay özelinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. İskenderun ve diğer ilçelerde ağırlıklı olarak çalışmalarını sürdüren Özel, deprem sonrasında Hatay’ın sorunlarına yönelik geliştirdikleri çalışmaları vatandaşlara aktarmaya devam ediyor.

ÖZEL: ÇALIŞMALARIMIZI HALKIMIZA AKTARIYORUZ

Milletvekili Özel bu kapsamda devam eden çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada; “İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneğinin (İSDER) olağan kongresi sonrasında düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısına katıldık. Dernek başkanlığına seçilen Onur Açıkalın ve yönetim kurulunu tebrik edip çalışmalarında başarılar diledik. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek gündeme dair konuları konuştuk, hasbihâl ettik. Yapımı tamamlandığında İskenderun’umuzun güzelliğine güzellik katacak Ziraat Park Projemizi inceledik. Çalışmalarımızı halkımıza aktarmaya, katılımcı yönetim anlayışıyla kentlerimizi ayağa kaldırmaya devam ediyoruz” dedi. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.