SINIRDA GÖREV YAPMAK, SABIR İSTER,DİKKAT İSTER,EMEK İSTER

SINIRDA GÖREV YAPMAK, SABIR İSTER,DİKKAT İSTER,EMEK İSTER

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, sağlık tesisleri ve bu tesislerde hizmet veren sağlık personelleri ziyaretini Cilvegözü sınır kapısında görevli Acil Sağlık Hizmetleri ve UMKE personellerine gerçekleştirdi. Ziyarete Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı eşlik etti.

Suriye’de yürütülen TSK harekat bölgesine sağlık hizmeti vermek amacıyla Cilvegözü sınır kapısında bulunan UMKE Acil müdahale çadırı, tam donanımlı olarak hazırda bekletilen acil ambulansları ve bölgede görev yapan sağlık personellerini ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Hambolat, sınırın bu noktasında büyük bir özveri ile görev yürüten sağlık personelleri ile bir süre sohbet etti. Sorunlarını dinledi. Teçhizat ve donanım ihtiyaçlarını kontrol edip var olan eksiklikleri tespit etti. Hambolat; ’’Sınırın bu noktasında verdiğimiz hizmetler devletimizin ne denli büyük olduğunun bir örneğidir. Ben ve sınırda görev yapan personellerimiz bu bilinç ile hareket ediyoruz, etmek zorundayız. Bu tür kritik noktalarda görev yapmak zordur. Sabır ister, motivasyon ister, dikkat ister, emek ister. Sınırda görev yürüten tüm personellerimizi tebrik ediyor, güç, kuvvet ve başarılar diliyorum.’’ dedi.

Hambolat, ziyaret ile ilgili notlarını ve bilgileri aldıktan sonra alandan ayrıldı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.