Meşale Gazetesi

KARİYERİME İLK ADIM’IN KONUKLARI GAZETECİLER OLDU

KARİYERİME İLK ADIM’IN KONUKLARI GAZETECİLER OLDU

“Kariyerime İlk Adım” seminerleri ile son dönemde dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Hatay Kariyer Kişisel Gelişim Kursunun bu haftaki meslek üstatları konusunda uzmanlaşmış gazeteciler oldu.

Öğrencilerin yoğun katılım gösterdikleri “Kariyerime İlk Adım” semineri Özyurt Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni (Sayfa Editörü) Metin Dingil ve Hatay Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Talip Köleoğlu’nu konuk etti. Hatay Kariyer Kişisel Gelişim Kursu Kurucuları Volkan Şerifoğlu, Ufuk Vural ve Öncel Dönmez’in de hazır bulundukları seminere öğretmenler ve personellerde katılım gösterdiler. Özyurt Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni (Sayfa Editörü) Metin Dingil, iyi ve objektif gazeteciliği öğrencilere aktararak ileride bu mesleği icra etmeyi düşünen gençlere tavsiyeler verdi. Öğrencileri haber yazılımında ‘5 N, 1 K’ kuralı hakkında bilgilendiren Dingil, gazetecinin mağdurdan yana olması gerektiğini ve sorunlara karşı çözümler için kamuoyu oluşturmasının önemli olduğunu bildirdi.

KÖLEOĞLU MESLEĞİN PÜF NOKTALARINI ANLATTI

Hatay Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Talip Köleoğlu ise Gazeteci olabilmek için gerekli olan eğitim sürecini ve Haber fotoğrafçılığı hakkındaki püf noktaları öğrenciler ile paylaştı. Aynı zamanda Usta Gazeteciler Dezenformasyonla mücadele’ yasası ile ilgili de bilgilendirmeler yaparak öğrencilerin sordukları soruları cevapladılar. Seminerin finalinde Hatay Kariyer Kişisel Gelişim Kursu Kurucuları Volkan Şerifoğlu ve  Ufuk Vural ile birlikte seçilen öğrenci temsilcileri Özyurt Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni (Sayfa Editörü) Metin Dingil ve Hatay Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Talip Köleoğlu’na çiçek takdim ettiler.Toplu fotoğraf çekimi ile “Kariyerime İlk Adım” semineri sona erdi. Konusunda uzman meslek erbaplarını öğrencileri ile buluşturdukları “Kariyerime İlk Adım” seminerinde bölgemizin başarılı gazetecileri Özyurt Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni (Sayfa Editörü) Metin Dingil ve Hatay Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Talip Köleoğlu’nu ağırlamaktan son derece mutluluk duyduklarını ifade eden Hatay Kariyer Kişisel Gelişim Kursu Kurucuları Volkan Şerifoğlu, Oldukça faydalı bilgilendirmeler yapılan seminerde bilgi birikim ve deneyimlerini öğrencileri ile paylaşan gazeteciler Dingil ve Köleoğlu’na teşekkür etti.

Salona baktığında hayattan ümitli gelecek vaad eden pırıl pırıl gençler ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarımı söyleyen Özyurt Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni (Sayfa Editörü) Metin Dingil, Seminerin dolu dolu geçtiğinin altını çizerek sordukları sorular ile semineri keyifli bir hale getiren öğrencilere ve ev sahipliklerinden ötürü Hatay Kariyer Kişisel Gelişim Kursu ailesine teşekkür etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.