MÜDÜR BİLGİL EĞİTİMİN SÖNMEYEN MEŞALESİ

MÜDÜR BİLGİL EĞİTİMİN SÖNMEYEN MEŞALESİ

Yayladağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil, Yayladağı’nda eğitimin sönmeyen meşalesi olarak dikkat çekiyor. İlçeye atandığı günden bu yana her gün farklı okulda incelemelerde bulunan, okulların eksiklerinin giderilmesi için anında resaksiyon alarak takdir toplayan Bilgil, deprem felaketinin ardından ilçede artan öğrenci sayısına göre okulların hazır olmasını sağladı. Eğitimciler ile her daim yakın ilişkiler kurarak camianın sorunlarını temelde çözen Bilgil, hem eğitimcilerin, hem de öğrencilerin kalplerini fethetti.

ÖĞRETMENLERİN HER DAİM YANINDA

Hatay’da kalarak ilçenin eğitimine katkı sunan öğretmenlerin her daim yanında olan Bilgil, her fırsatında dolaştığı okullarda eğitimcileri dinlemeyi de ihmal etmiyor. Müdür Bilgil son olarak Özel Büro Sorumlusu Hasan Vural ile birlikte Kışlak Şehit Ramazan Kaya İlkokuluna yaptıkları ziyaretle öğretmenlerle buluşup eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi edinip çalışmalarında başarılar dilediler.

YENİ EĞİTİM YUVALARI KAZANDIRILDI

Müdür Bilgil, ilçenin öğrenci sayısına cevap verebilmek amacıyla kazandırılan yeni okulları da ziyaret ediyor. Bilgil, bu kapsamda 8 Derslikli Anadolu İmam Hatip Bahçesine yapılan okulun temel kazısında İl Milli Eğitim Şube Müdürü Reyyan Şerifoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hikmet Gümüştaş ile birlikte incelemede bulundu. Okulun ilçeye hayırlı olması temennilerini ileten Bilgil, eğitime her daim katkı yapmaya devam edeceklerini belirtti.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.