KARTPOSTALLARI ARATMAYAN MANZARA!

KARTPOSTALLARI ARATMAYAN MANZARA!

Yayladağı ilçesinden kartpostallık görüntüler doğa severlerin objektiflerine takılmaya devam ediyor. Yayladağı’ndan başlayarak Samandağ ilçesine kadar uzanan manzara, adeta büyülüyor. Vatandaşlar ise manzara karşısında huzur dolu vakit geçirdiklerini ifade ediyorlar.
Kartpostallık görüntünün ilgilerini çektiğini aktaran vatandaşlar, anı ölümsüzleştirdiklerini söylediler.
Şehirdeki yıkım manzaralarından ve gürültüsünden uzaklaşmak istediklerini vurgulayan vatandaşlar, soluğu Yayladağı ilçesinde aldıklarını sözlerine eklediler.
“Huzur dolu bir görüntü” diyerek sözlerine başlayan doğa sever vatandaşlar, “Şehrin o yıkım manzarasından sonra buralar bize ilaç gibi geliyor. Fırsat buldukça burayı ziyaret ediyoruz. İnsanın bu görüntülere de ihtiyacı var. Zor bir süreçten geçtik ve psikolojik olarak çok yıprandık. Artık bu yıkımlardan uzaklaşmak gerektiğini düşünüyoruz. Bu konuda da Yayladağı eteklerinden Samandağ ilçesine uzanan dağlar ve denizler bize motive oluyor. Gördüğümüz manzara bütün stresimizi alıyor. Ayrıca deniz ve dağların uyumu, renkler ve gök yüzü uyumu insanı başka bir ütopyaya alıyor. Sanki yıkımlar yaşanmamış ve hayat kaldığı yerden devam ediyormuşçasına bir ahenk var. Keşke gerçekten o anda hissedilenler gerçek olsa. Ancak oradan uzaklaşır uzaklaşmaz Hatay gerçeği ile karşı karşıya kalıyorsunuz” dediler.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.