KIZILAY ANTAKYA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA

KIZILAY ANTAKYA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA

Kızılay Antakya Şube Başkanı İsmail Duyar, başarılı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Yaklaşan kış mevsimi öncesinde hayırseverlerin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı şiar edinen Kızılay Antakya Şubesi, ihtiyaç sahibi ailenin battaniye, ayakkabı ve mont ihtiyaçlarını giderdi.Şubeye yapılan başvuruda hanede çocukların mont ve bot ihtiyacının olduğu ve akşamları soğuyan havadan dolayı yeterli battaniyelerinin olmadığı bilgisine ulaşan Kızılay Antakya Şubesi ihtiyaç sahibi aileye teslimatlarını gerçekleştirdi. Çocukların ayağını soğuktan koruyan, mont ile soğuk havalardan koruyan, battaniye ile de sıcak yataklarında uyuma fırsatı sunan Kızılay Antakya Şubesi, çocukların yüzündeki gülümseme ile görevlerini tamamlamanın mutluluğunu yaşadılar.

DUYAR: ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU BİZİM MEMNUNİYETİMİZDİR

Kızılay Antakya Şube Başkanı İsmail Duyar gerçekleşen proje ile ilgili açıklamasında; “Çocukların mutluluğunu görmek bize de heyecan veriyor. Çocukların gerek ayakkabı, gerek mont gerekse de battaniye ihtiyaçlarını giderdik. Çocukların gönül dünyalarında heyecan oluşuyor. Buradaki hanede yardımları dağıtan personellerimize de teşekkür ediyoruz. Çocuklar tamamen ayakkabısız değildi, her birisinin ayağında ayakkabı vardı. Ama bir kısmı eskimiş, bir kısmı giyilmez noktaya gelmişti. Kendilerinin renklerine ve modellerine bakıp seçerek giydikleri bu ayakkabılar ve montlar, onlarda farklı bir heyecan oluşturdu. Biz Kızılay Antakya Şubesi olarak yardımlarımızı yapmaya devam edeceğiz” dedi. Yardım yapılan aile başta Kızılay Antakya Şube Başkanı İsmail Duyar olmak üzere tüm personellere teşekkür etti. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.