MUHTARLARIMIZIN YANINDAYIZ

MUHTARLARIMIZIN YANINDAYIZ

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Altınözü Zeytin Kafe-Restaurantta düzenlenen programla, Altınözü Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi.

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle gerçekleşen programa, MHP İlçe Başkanı Adem Türk, Altınözü Muhtarlar Derneği Başkanı Sabahattin Bayır, STK Başkanları, 48 Mahallenin muhtarları ve önceki dönem muhtarlar katıldı. Muhtarlar ile birlikte çalışmaktan ve birlik ve beraberlik içerisinde olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “19 Ekim Muhtarlar gününüz hayırlı olsun. 19 Ekim Muhtarlar Günü’nüzü kutluyorum. Muhtarlar demokrasinin ilk mihenk taşları, ilk temel taşları. Bizler de yerel yöneticiler olarak, belediye olarak bizim de mahallelerdeki ilk gözümüz, kulağımız, ayağımız, sözümüz ve mahallelerimizle ilgili bize sorunları ilk talep eden, sonra takip eden ve sonuçlandıran, bizim çalışma arkadaşlarımızdır. Bugüne kadar hep işbirliği içerisinde çalıştık. Bundan sonraki süreçte de kimseyi ayrıştırmadan, her mahalleye eşit hizmet ederek kıymetli halkımıza en iyi vermeye devam edeceğiz. Katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyor muhtarlar gününüzü kutluyorum” dedi.

Gerçekleşen toplantıda konuşan Altınözü Milliyetçi Hareket Partisi Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk, “Demokrasimizin mihenk taşlarından olan Muhtarlık Müessesesi; Devletimiz ‘in kurumlarını temsil etme misyonunu üstlenmesinin yanı sıra, kamu hizmetlerinin mahallelerimize ve köylerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında, kamu ve yerel yönetimler arasında önemli bir köprü olma vazifesini üzerinde taşıyan mihenk taşlarındandır. Devletimiz ‘in mahalli idarelerde bulunan vatandaşlarımızın en sıcak eli, gözeten gözü, işiten kulağı olan tüm Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim. Her zaman muhtarlarımızın yanındayız” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.