KAŞIKÇI, “MİLLETİMİZ SEÇİMLERDE İRADESİNİ KOYACAK”

KAŞIKÇI, “MİLLETİMİZ SEÇİMLERDE İRADESİNİ KOYACAK”

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Yerel seçimler kapsamında tüm ilçeleri, mahalleleri tek tek ziyaret eden ve gece gündüz demeden 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı için çalışan Kaşıkçı “Milletimiz seçimlerde iradesini koyacak” diyerek seçimlerden Cumhur İttifakı’nın galip çıkacağını söyledi.


RÖVANŞ OLARAK GÖRÜYORLAR
Lütfi Kaşıkçı açıklamasında “Yurt içinde ortak bir muhatabak oluşturmaya çalışılıyor. Netice ne olursa olsun şunu bilmemiz lazım. Bu ülkenin ikbali ve istikbalini başka ülkelerin başkentinde bağımsızlık aramasın. Özellikle bunu Cumhuriyet Halk Partisi yetkilerine söylemek istiyorum. Türkiye yeni sistemle ilk defa kendi karakterine uygun bir sistem geliştirdi. Yanlışımız olduğunda tamir eder, düzeltiriz. Bu sistemde Türkiye’nin ihtiyaçlarına cevap verebildiği sürece sistem işlemeye devam edecek.

Biz AK Parti’liler ile birlikte bu sistemi birlikte hazırladık. Bu anayasa da Milliyetçi Hareket Partisi’nin daha çok emeği var. 31 Mart seçimi 24 Haziran’ın rövanşı gibi gözüküyor. Bu durum öyle bir hale geldi ki kısa bir zaman önce yaptığımız seçimin rövanşı anlamı taşımaya başladı. Neden bu seçimi rövanş olarak görüyorsunuz? Yeni hükümet etme sistemi milletin oyuyla yürürlüğe koyuldu. Milletimiz seçimlerde iradesini koydu. Bunu tekrardan eskiye saracağım demek, bu sistemi bizim başımıza bela edenlerin, durumunu sürdürmekten başka birşey değil. Dünyanın başında şuan Trump diye bir deli var. Adam Twitter’dan dünyaya yön vermeye çalışıyor. Bu deli aynı zamanda da Türkiye Cumhuriyeti Devleti’yle de sorunlu. Bunu uzaktan kumandayla yöneten bir merkezin olduğunu da biliyoruz. Türkiye’ye karşı ekonomik silahı, dövizi silah gibi kullanıp, Ağustos ayında bizlere ne yaşattığını biliyoruz.” Ifadelerine yer verdi.
HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.