REYHANLI BELEDİYESİ’NDEN TEMİZLİK ATAĞI

REYHANLI BELEDİYESİ’NDEN TEMİZLİK ATAĞI

Reyhanlı Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü tarafından Reyhanlı’nın Sokak ve caddelerinde temizlik çalışmaları sürüyor.

Çalışmalarının bütün sokak ve caddelerde aralıksız devam ettiğini duyuran Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu şunları söyledi; ”Vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda yaşayabilmesi için temizlik işleri birimimiz gece gündüz yol yıkama ve sokak süpürme çalışmalarına devam ediyor. Reyhanlı’mızda Temizlik İşleri Müdürlüğümüze çok büyük görevlerin düşmesinin yanı sıra vatandaşlarımız da temizlik konusunda hassasiyet göstermelerini gerekiyor. Halkımızın rahatlığı için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Mahallelerimize yalnızca asfalt yapalım, parke yapalım, çöpünü alalım gibi bir düşüncemiz asla olmadı. Mahallelerimizde hangi sıkıntı varsa ekiplerimiz tarafından derhal müdahale edildi ve aynı hassasiyetle de devam edecek.” dedi.Başkan Mehmet Hacıoğlu, Reyhanlı’nın temizliği konusunda büyük bir titizlik ile çalışan Temizlik işleri birimine teşekkür etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.