KAYMAKAM AKDAŞ HATAY’A IŞIK OLUYOR

KAYMAKAM AKDAŞ HATAY’A IŞIK OLUYOR

Antakya Kaymakamı ve YİKOB Başkanı Abdullah Akdaş, çalışmalarıyla Hatay’a ışık oluyor. Kaymakam Akdaş, Hatay Valisi Mustafa Masatlı Başkanlığında; Yüreğimizdeki Işık Projemiz ve Kadın Kooperatiflerinin Proje Yönetim ve Değerlendirme toplantısına katıldı. Hatay İli Afet Konutları Genel Durum Değerlendirme toplantısına da katılım sağlayan Kaymakam Akdaş, Hatay’da sorumluluğu altındaki çalışmalarla ilgili katılımcıları bilgilendirdi.

AFET KONUTLARI AKDAŞ’IN ÇALIŞMALARIYLA YÜKSELİYOR

Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın sahadaki gizli eli gibi çalışan Kaymakam Akdaş, kamu yatırımlarını sıkı sıkıya takip ediyor. Kaymakam Akdaş, YİKOB tarafından ihalesi yapılan Antakya İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Defne İlçe Emniyet Müdürlüklerinin inşaat alanlarında incelemelerde bulunup yetkililerden bilgi aldı. İki tesisin de kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması adına çalışmaların hızlanması talimatlarını veren Akdaş, çalışmaları yakın takibi altında tutacağını da sözlerine ekleyerek tüm personellere çalışmalarında başarı diledi. Haber:Fadime ÇAYLI

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.