TEK BAŞINA MÜCADELE VERİYOR

TEK BAŞINA MÜCADELE VERİYOR

Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı Serinyol Mahallesi’nde hizmet veren Serinyol Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Nurettin Koyun, Antakya bölgesine tek başına hizmet veriyor.Güçlü bir başkanlık örneği sergileyen ve görevini yıllardır başarıyla sürdüren zaman zamançok yorulmasına rağmen hiç itiraz etmeden görevini vatandaş odaklı olarak sürdüren Başkan Koyun’un yanı sıra Antakya bölgesinde başka kooperatifin olmaması vatandalar tarafından sorgulanıyor.

TEK BAŞINA MÜCADELE VERİYOR

Esnaflara verdiği destek ile Antakya’da ticari hayatın güçlü şekilde devam etmesini sağlayan Başkan Koyun, özellikle deprem döneminde tüm mal varlığı elinden giden esnaflara verdiği destek ile takdirleri topladı. Kendi cenazesi olmasına rağmen acısını kalbine gömen Başkan Nurettin Koyun, vatandaşlardan gelen talepleri yerine getirebilmek için depremi unutarak kendini işine verdi. Başkan Koyun’un dönem dönem çok yorulduğu belli olsa da kendisi bu durumu hiç dile getirmeyerek önce vatandaş diyerek çalışmalarını gayretle sürdürdü.

VATANDAŞLAR SORUYOR NEDEN SADECE SERİNYOL?

Bu tür bir kooperatifin Antakya’da da olması hem Nurettin Koyun’un, hem de vatandaşların işlerini kolaylaştıracağını belirten vatandaşlar, yetkililere seslenerek Antakya’da da benzeri bir yapılanmanın hayata geçirilmesini istiyor.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.