ALTINÖZÜ’NDE ENERJİSA ŞUBESİ AÇILIYOR

ALTINÖZÜ’NDE ENERJİSA ŞUBESİ AÇILIYOR

Hatay’ın Altınözü ilçesinde, 6 Şubat deprem felaketi ve ardından devam eden inşaat faaliyetleri nedeniyle yoğun göç alan vatandaşların elektrik işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla Saadet Partisi İlçe Başkanı Mahmut Şan, Enerjisa şubesi açılması için önemli bir adım attı.
Mahmut Şan, bölgede yaşanan deprem felaketi sonrasında vatandaşların yaşadığı maddi kayıpları ve zaman kaybını önlemek amacıyla Altınözü’ne Enerjisa şubesi açılması için girişimlerde bulundu. Ayrıca, bölgedeki art arda devam eden inşaat faaliyetleri nedeniyle vatandaşların işlemlerini gerçekleştirmek için farklı ilçelere gitmek zorunda kalmalarının da bu süreci daha da zorlaştırdığını belirtti.
Şan, konuyla ilgili olarak Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a başvuruda bulunarak, Altınözü’ne Enerjisa şubesi açılması talebinde bulundu. Şan, açıklamasında “Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz üzere ilçemizdeki eksikleri gidermek hususunda çalışmalarımızı yapıyoruz. Altınözü’müzün bir eksiğinin daha tamamlanması yolunda girişimlerde bulunduk. İlçemizde Enerjisa şubesinin bulunmamasından dolayı vatandaşlarımız işlemleri için farklı ilçelere gitmek zorunda kalıyor. Bu da vatandaşımıza hem maddi külfet doğuruyor, hem de vakit kaybına yol açıyor. Girişimlerimiz ile vatandaşlarımızın işlemlerini kolaylaştıracağız. Yaptığımız başvuruya en kısa sürede cevap verilecek. Altınözü için umutsuzluk yok, Saadet Partisi var, sorun yok, Mahmut Şan var diyoruz” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.