KAYMAKAM SERT KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA DEVRETTİ

KAYMAKAM SERT KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA DEVRETTİ

Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu çocuklara devretti. Kaymakam Sert, Atatürk İlkokulu öğrencilerinde Eylül Kuşoğlu, Elif Sude Şahin, Naci Efe Sürmelioğlu ve Aleksis Altındağoğlu’na makam koltuğunu devretti ve öğrencilerle bir süre sohbet etti. 23 Nisan’ın önemini anlatan Kaymakam Sert yayımladığı bayram mesajında “Bugün, Aziz Milletimizin tarihinde eşsiz bir kahramanlık örneği olan Milli Kurtuluş Savaşımızı bizzat yürüten ve Gazilik Nişanını alan Büyük Millet Meclisinin açılışının 104.Yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın gurur ve coşkusunu yaşamaktayız. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğindeki İstiklâl Mücadelesinde dönüm noktası olmuştur. Yüce meclisimiz, ülkenin içinde bulunduğu olumsuz şartlara rağmen milletten aldığı güçle İstiklâl Mücadelesini başarıyla sonuçlandırmış, ezelden beri hür yaşayan milletimizin, ebediyete kadar hür yaşayacağını bütün dünyaya ilan etmiştir.

Sevgili çocuklar; sizler milletimizin büyük zorluklarla koruduğu bu güzel vatanın ve büyük zorluklarla kurduğu cumhuriyetin geleceği, milletimizin umudusunuz. Bunun için bizler bütün hayallerimizi sizlerin üzerinden kuruyoruz. İnanıyoruz ki, yarınların Türkiye’si sizlerle aydınlık, sizlerle mutlu; sizlerle daha gelişmiş ve kalkınmış olacaktır. Millî ve manevi değerlere gönülden bağlı, çalışkan nesiller olarak yetişmeniz hepimizin en büyük dileği ve en önemli sorumluluğudur. Bu sorumluluk aynı zamanda kutsal vatanımızı canları pahasına bize miras bırakan şehitlerimize ve gazilerimize olan borcumuzdur. Sizler önümüzdeki yıllarda önemli görevlere gelecek, ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek ve yarınlara taşıyacaksınız. İmza atacağınız başarılarla, gelecekte ülkemizin hedeflerini yakalamasında belirleyici rol oynayacaksınız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi, minnet ve şükranla anıyor; Altınözülü hemşerilerimize, ülkemizin ve dünyanın bütün çocuklarına huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.