AV. NİDAL HÜZMELİ’DEN BAŞARILI KAYMAKAM ŞENGÖK’E ZİYARET

AV. NİDAL HÜZMELİ’DEN BAŞARILI KAYMAKAM ŞENGÖK’E ZİYARET

Hatay’ın başarılı avukatlarından Nidal Hüzmeli, Defne Kaymakamı iken Mersin ili Yenişehir Kaymakamlığı’na atanan nevzat Şengök’e ziyaret gerçekleştirdi.Defne’de başarılı çalışmalara imza atan ve Defne halkı tarafından çok sevilen Kaymakam Şengök’ün ilçede olumlu etki bırakmasının vatandaş devlet kucaklaşmasını sağladığını belirten Hüzmeli, çalışmalarından dolayı Kaymakam Şengök’ü kutladı.

HATAYLILARIN EN ÇOK YAŞADIĞI KENTTE DE HATAYLILARIN YANINDA

Hataylıların 6 Şubat deprem felaketinin ardından en fazla göç ettikleri kent olan Mersin ilinde de Hataylı vatandaşlara yönelik çalışmalarıyla yüzleri gülümseten Kaymakam Şengök’ün bu çalışmalarıyla Hatay’da adının hala sevgiyle anıldığını kaydeden Av. Nidal Hüzmeli, sevilen Kaymakam Şengök’ün Defne için önemli bir isim haline geldiğini kaydetti. Deprem felaketinde Defne’nin her daim yanında olan ve Defne’ye yardımların ulaşmasında önemli mesai harcayan Kaymakam Şengök’ün fahri bir Defneli olduğunu belirten Hüzmeli, ziyaret vesilesiyle yaptığı açıklamada; “Değerli devlet adamı olan Kaymakamımız sayın Nevzat Şengök’ü, yeni görev yeri olan Mersin ili Yenişehir ilçesinde ziyaret ederek kendisi ile gündemi değerlendirdik. Deprem felaketinde büyük yaralar alan ve binlerce kayıp veren Defne’de her daim vatandaşların yanında yer alan Kaymakamımız hala ilçemizde özlemle anılmaktadır. Kendisi deprem felaketinin ardından ilçemize çok büyük desteklerde bulunmuştur. Görev yaptığı yeri asla unutmayan Kaymakamımız, depremin ardından hemşerilerimizin en çok yaşadığı kent olan Mersin’de de Hataylılara yönelik pozitif ayrımcılık içeren çalışmalarıyla gönüllerde taht kurmuştur. Çalışmalarıyla kendisini Defne’ye ve Hatay’a sevdiren değerli bir devlet adamı olan sayın Kaymakamımıza geçmişte Defne’ye yaptığı çalışmalar dolayısıyla şükranlarımı sunuyor, Mersin Yenişehir Kaymakamlığı görevinde üstün başarılar diliyorum” dedi.Kaymakam Şengök de ziyaretinden memnuniyet duyduğu Av. Nidal Hüzmeli’ye teşekkür ederek, tüm Hataylı vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı da çekildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.