YEŞİLDAL: HİZMETLERİN EN GÜZELİNİ YAPIYORUZ

YEŞİLDAL: HİZMETLERİN EN GÜZELİNİ YAPIYORUZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir takım ziyaretlerde bulunmak ve açılışlara katılmak üzere bugün Hatay’a geliyor. AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılışını yapacağı Defne Devlet Hastanesi ve Konya 2.Etap Konteyner kentte incelemelerde bulundu.

İNCELEMELERDE BULUNDUK

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Laf ve dedikodu üretmiyoruz, hizmetlerin en güzelini yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını gerçekleştireceği Defne Devlet Hastanesinin yerinde açılış öncesi incelemelerde bulunduk. Laf ve dedikodu üretmiyoruz, hizmetlerin en güzelini yapıyoruz. Hemşehrilerimize hayırlı olsun.

REİSİMİZİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaret edeceği ve halkımızla bir araya geleceği Konya 2.Etap Konteyner kentteki çalışmaları yerinde inceledik. Hazırlıklar tam, Reisimizi sabırsızlıkla bekliyoruz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.