KIZILAY GENÇLERİN YANINDA

KIZILAY GENÇLERİN YANINDA

Cumhuriyet İlkokulu, Mavi Vatan Spor Lisesi ve Karayılan Saraç Ortaokulu’nda okuyan öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Türk Kızılay’ı İskenderun Şube Başkanlığı ekibi, gönüllüler ile birlikte özenle hazırlamış oldukları mont, ayakkabı, hijyen ve kırtasiye setlerinin dağıtımını gerçekleştirdi.

İLHAN: KIZILAY OLARAK GENÇLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Yardıma muhtaç vatandaşların her zaman yanlarında olmaya, ihtiyaçları karşılamaya devam edeceklerini vurgulayan Türk Kızılay İskenderun Şube Müdürü Seden İlhan, “Öğrenciler bizim her şeyimizdir. Onlar bizim için çok önemlidir. Türk Kızılay’ı İskenderun Şubesi olarak geleceğimiz olan gençlerimizin her zaman yanındayız. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak adına durmadan çalışmalar yürütüyoruz. İlçemizin her noktasındaki kardeşlerimize ulaşmak için seferber olduk. İnşallah çalışmalarımız durmadan devam edecek. Öğrencilerimizin mutluluğu bizi de mutlu etti” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.