BAŞKAN GÜL, SORUNLARI KÖKTEN ÇÖZÜYOR

BAŞKAN GÜL, SORUNLARI KÖKTEN ÇÖZÜYOR

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, ilçeye bağlı tüm mahallelere ziyaretler gerçekleştirerek sorunları yerinde görüp kökten çözüm üretiyor.  Başkan Gül, mahalle muhtarlarıyla birlikte sorunlu alanları birlikte tespit etmek için seferberlik başlattı. Sorunsuz bir Belen sloganıyla 5 yıldır hizmet verdiği Belen’de vatandaşların isteklerine göre çalışmalarını yönlendiren Başkan Gül, son olarak ilçeye bağlı Halilbey ve Fatih Mahalleleri’nde incelemelerde bulundu.

“DAHA GÜZEL BİR BELEN İÇİN”

Başkan Gül, ilçeye bağlı 19 mahalleye eşit hizmet prensibiyle hareket ettiklerini belirterek; “Daha güzel bir Belen’imiz için Halilbey mahallemizden Atik’e doğru giden araç yolumuzda, yakın zamanda başlayacak olan kaldırım ve yol yapım çalışmamızı ekiplerimizle birlikte yerinde inceleyerek, istişarede bulunduk. Fatih mahalle muhtarımız Sedat Ulus’la birlikte, yapılması talep edilen çalışmaları yerinde inceledik. Rabbim işlerimizi kolay eylesin” ifadelerini kullandı. Başkan Gül, daha güzel bir Belen için çalışmalara devam edeceklerini kaydetti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.