KIZILAY İHTİYAÇ SAHİPLERİNE SOBA DAĞITTI

KIZILAY İHTİYAÇ SAHİPLERİNE SOBA DAĞITTI

Tüm dünyada olduğu gibi Antakya’da da ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Kızılay, kış aylarının etkisini iyice arttırmasıyla ihtiyaç sahibi ailelere soba yardımında bulundu.

Hayırseverlerin destekleriyle ihtiyaç sahiplerine, gıda, giyecek, market fişi yardımı ve maddi yardımlar yapan Kızılay, ayrıca dağıttığı sobalarla evlerin ısınmasını sağlıyor. Maddi imkanları yeteriz olan ailelere yapılan yardımlarla yuvalar ısınıyor.

GÜNAY: HERKESİ YARDIM ETMEYE DAVET EDİYORUM

Türk Kızılayı Antakya Şube Başkanı Şemsettin Günay, gücü yeten tü vatandaşları Kızılay’a yardım yapmaya çağırdı. Başkan Günay; “Bizler tüm dünyada nerede ihtiyaç sahibi varsa, nerede mazlum varsa yanındayız.

Gıdadan giysiye, maddi yardımdan gördüğünüz gibi soba yardımına kadar çok çeşitli yelpazede yardımlarımız mevcuttur. Bu kış da yavrularımız soğukta kalmasın dedik ve soba yardımlarımızı ulaştırmaya devam ediyoruz. Gücü yeten herkesi bu iyilik hareketine destek olmaya davet ediyorum” dedi.Vatandaşlar, yapılan yardımlardan dolayı Kızılay yetkililerine teşekkürlerini sundu. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.