HATAY MKÜ’LÜLER ORAKAF23’E KATILDI

HATAY MKÜ’LÜLER ORAKAF23’E KATILDI

Mustafa Kemal Üniversitesi öğrenci ve eğitimcilerinden oluşan heyet Kayseri’de düzenlenen ORAKAF23’e katılım gösterdi.

MKÜ Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren’in tam desteğiyle gerçekleşen etkinlik Türkiye’nin dört bir yanından öğrencilerin katılımıyla devam ediyor.

KARİYER PLANLAMASININ ÖNEMİNE VURGU YAPILDI

MKÜ yönetiminden gerçekleşen etkinlik ile ilgili açıklamada; “Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı Koordinasyonunda Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde üniversitemizin de aralarında bulunduğu 20 üniversitenin paydaşlığında düzenlenen Orta Anadolu Kariyer Fuarı(ORAKAF23) etkinliği Kayseri’de başladı. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Konferans ve Fuar salonunda gerçekleşen Kariyer Fuarının açılış oturumunda Rektörümüzün fuar ile ilgili dilekleri aktarıldı. Rektör yardımcımız Prof.Dr. Mehmet TURAN ve Kariyer Merkezi yöneticilerimizin de katılım sağladığı etkinlik kapsamında kampüsümüzden kalkan otobüs ile fuara başvuru yapan 50 öğrencimizin de ulaşımları sağlandı. İki gün sürecek fuar kapsamında 200’e yakın kamu-özel sektör ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile öğrencilerin bir araya gelmesi ve çeşitli etkinlikler ile kariyer planlamanın öneminin vurgulanması hedefleniyor” denildi.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.