ANTAKYA OSB KAHRAMAN İLE ÇAĞ ATLAYACAK

ANTAKYA OSB KAHRAMAN İLE ÇAĞ ATLAYACAK

Antakya Organize sanayi Bölgesi, Kahraman Cam işletmesini global bir marka haline getiren başarılı iş insanı Mehmet Kahraman’ın başkanlığında çağ atlayacak yeniliklerle geleceğe hazırlanıyor.

Mehmet Kahraman, Hatay’ın en büyük üretim ve istihdam kaynaklarından olan Antakya OSB’de yer alan çok sayıda markayı yerel marka olmaktan çıkarıp uluslararası piyasalara taşımayı, bu yolla Antakya OSB’yi gelişen ve istihdam ile dışarıdan göç alır hale getirmeyi planlıyor. Antakya Organize sanayi bölgesinde yakın zamanda başkanlık görevinden ayrılan Tahsin Kabaali’nin yerine başkanlığa yönetim kurulu kararıyla Mehmet Kahraman getirildi.

KAHRAMAN CAM MARKASINI YERELDEN GLOBALE TAŞIDI

Antakya’da “Kahraman cam sanayi” çatısı altında çok başarılı işlere imza atan Mehmet Kahraman Antakya OSB’nin yeni başkanı oldu. Önceki görevinde başkan vekili olarak görev yapan Mehmet Kahraman, Antakya’da cam üretiminde önemli bir yere sahip olan Kahraman Cam San. Ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor. Mehmet Kahraman’ın Antakya OSB Yönetim Kurulu Başkanı olmasının ardından başkan vekili görevi yerine Yönetim Kurulu Üyesi Yıldırım Beyazıt geldi.

ANTAKYA OSB 2200 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLIYOR

Antakya OSB Başkanı Mehmet Kahraman, yatırımların başında tarımsal gıda, makine ve metal sektörleri bulunan Antakya OSB’de farklı iş kollarını da içinde barındırma amaçlı genişleme çalışmaları başta olmak üzere marka bilinci oluşturulması ve ulusal-uluslararası ortaklıklar yoluyla OSB içerisindeki firmaların potansiyellerinin ortaya çıkartılmasını hedefliyor.

KAHRAMAN: TAHSİN KABAALİ’NİN EMEKLERİ ÇOK BÜYÜK

Antakya OSB Başkanı Mehmet Kahraman, 14 yıl görev yapan bir önceki başkan Tahsin Kabaali’nin Antakya OSB’ye çok büyük emeklerinin geçtiğini belirtti. Büyüyen ve gelişen Antakya OSB’nin bugünlere gelmesindeki çok büyük emekleri olan Kabaali’ye teşekkür eden Kahraman; “Sayın Kabaali, Antakya OSB’ye adeta hayat vermiş, gece gündüz demeden gelişimi için çaba sarf etmiştir. Benim yönetim anlayışımdaki vizyonun şekillenmesi dahil Antakya OSB’deki çok büyük emeklerinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Onun değerli fikirleri ile yolumuza ışık olmaya devam edecektir. Antakya OSB’yi ve tüm markalarımızı geliştirmeye, Antakya’mıza değer katmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.