Kızılay’dan Gazilere iftar yemeği

11 Ayın Sultan Ramazan ayı nedeniyle Kızılay Derneği Hatay Şubesince

Kızılay’dan Gazilere iftar yemeği

11 Ayın Sultan Ramazan ayı nedeniyle Kızılay Derneği Hatay Şubesince Gaziler Derneği binasında gerçekleşen iftar yemeğine Türkiye Kızılay Derneği Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şube Başkanı Mehmet Ramiz Bakır ile Gaziler ve Kızılay ekibi katıldı.

ÖZBAKIŞ: DAİMA GAZİLERİMİZİN YANINDAYIZİftar yemeğinde konuşma yapan Kızılay Derneği Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış Şanlı Türk tarihi boyunca vatanımızı savunmak adına yaralanmış, gazi olmuş kahramanlarımızla iftarda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Özbakış, Gazi ve ailelerin daima yanlarındaki olduklarını sözlerine ekledi.

BAKIR: RAMAZAN AYININ TÜM İNSANLIĞI HUZUR VE BARIŞ GETİRMESİNİ DİLİYORUMTürkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şube Başkanı Mehmet Ramiz Bakır da konuşmasında, “Birlik ve dirlik ruhunun, paylaşım ve sevginin dorukta olduğu mübarek Ramazan-ı şerifinizi en kabil duygularla tebrik ediyor, tüm insanlığı huzur ve barış getirmesini diliyorum” dedi.Bakır, Böylesine anlam ifade eden Ramazan ayının bu akşamında ve Halil İbrahim sofrasında bizlerin buluşmasına vesile olan Kızılay Derneği Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış’a yönetim kuruluna ve emeği geçen herkesi şükranlarını sunduğunu kaydetti. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.