HATAYSPOR PFDK’YA SEVK EDİLDİ

HATAYSPOR PFDK’YA SEVK EDİLDİ

Trabzonspor’u 3-2 mağlup eden Hatayspor’un yönetici ve personelleri maçta karıştıkları olaylardan dolayı PFDK’ya sevk edildi.

Hatayspor’un sevk edildiği cezalar ve şahıslarla ilgili yapılan açıklamada; “ATAKAŞ HATAYSPOR Kulübü’nün 25.09.2023 tarihinde oynanan ATAKAŞ HATAYSPOR-TRABZONSPOR A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca ve “6 futbolcusunun sarı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 40. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine, ATAKAŞ HATAYSPOR Kulübü idarecisi MEHMET GÜZEL’in aynı müsabakadaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyleFutbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile 2023-2024 Sezonu Süper Lig Müsabakaları Statüsü’nün 5/8 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine, ATAKAŞ HATAYSPOR Kulübü görevlisi FERHAT BOZ’un aynı müsabakadaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyleFutbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile 2023-2024 Sezonu Süper Lig Müsabakaları Statüsü’nün 5/8 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine, ATAKAŞ HATAYSPOR Kulübü görevlisi CANSEL KEMİKSİZ’in aynı müsabakadaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyleFutbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile 2023-2024 Sezonu Süper Lig Müsabakaları Statüsü’nün 5/8 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir” denildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.