KORONA VİRÜSÜ (COVİD-19) SALGININA KARŞI TEDBİRLİ OLUNUZ

KORONA VİRÜSÜ (COVİD-19) SALGININA KARŞI TEDBİRLİ OLUNUZ

Türkiye Nakliyeciler Derneği Hatay Şube Başkanı Şaban Doğru, Çin Halk Cumhuriyeti’nin Wuhan kentinde başlayarak tüm dünyayı tehdit etmeye devam eden ve (WHO) Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak ilan edilen Korona Virüsü (Covid-19) ile mücadele kapsamında Risk grubunda olan 65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan vatandaşların Korona Virüsü (Covid-19) salgınına karşı dikkatli olmalarını belirtti.

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Türkiye’de taşıma sektöründe faaliyet gösteren meslektaşlarına yazılı açıklamada bulunan Şaban Doğru şu ifadelere yer verdi: ‘’ Dünyamızın ve ülkemizin içinde bulunduğu Korona Virüsü sebebiyle bu zor zamanda herkesin evinde kalma imkanı olduğu halde hizmete devam eden tüm nakliyeci arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. Bu zamanda tıbbi ilaçları ve medikal malzemelerinin taşınmasında dışarıda olan tüm taşıma sektöründeki arkadaşlarım tedbirli olunuz. Allah yardımcımız olsun’’ dedi. Haber: M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.