“TÖRE” ADLI OYUN SAHNELENDİ

“TÖRE” ADLI OYUN SAHNELENDİ

Defne Kaymakamı Nevzat Şengök ve  Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü  Kemal Gülistan Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesinin tiyatro gösterisini izledi.

Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan 10.05.2022 tarihinde Hatay Meclis Kültür Merkezi Salonunda sahnelenen tiyatro gösterisine Defne Kaymakamı Nevzat Şengök,  Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Öztürk, İl ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Hayırsever Nevzat Şahin’in ailesi, STK temsilcileri, Okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı

. Tiyatro gösterisi Okul Müdürü Murat Yurtsever’in konuşması ile başladı. Daha sonra öğretmenlerin ve öğrencilerin rol aldığı tiyatro gösterisi sunuldu.

Gösterinin sonunda Kaymakam ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı tarafından öğretmenlere plaket, öğrencilere katılım belgesi verildi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.