KÜÇÜKLER: ANTAKYA’NIN MAĞDURİYETİNİ BİZ GİDERECEĞİZ

KÜÇÜKLER: ANTAKYA’NIN MAĞDURİYETİNİ BİZ GİDERECEĞİZ

İYİ Parti Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Ferhat Küçükler, Antakya’ya HBB eliyle hizmet gitmediğini, bu mağduriyeti İYİ Parti belediyeciliği ile gidereceklerini kaydetti. Daha önce hakim görüş olarak HBB’nin yalnızca CHP’ye oy veren mahallelere hizmet götürdüğüydü şeklindeki yargılarının CHP’nin çok yoğun oy aldığı mahallelerdeki görüşmeleri ile değiştiğini kaydeden Küçükler; “Mevcut HBB zihniyeti önceden kendisinden yana olana hizmet ediyor şeklinde söylemler duyardık. Ancak işin içine girdiğinizde mahalleleri tek tek dolaşıp insanlarla sohbet ettiğinizde, onları dinlediğinizde işin iç yüzünü görebiliyorsunuz. Meğer CHP’li olanlara da hizmet yapılmıyormuş. Onlar da mevcut HBB’den rahatsız olduklarını ifade ettiler” şeklinde konuştu.

“ANTAKYA’YI İYİ EDECEK PROJELERİMİZ HAZIR”

Antakya’nın yeniden ayağa kalkması için uzmanlarla birlikte hazırladıkları projelerinin hazır olduğunu kaydeden Küçükler; “Antakya’mızda 95 mahallemizi tek tek inceledik. 7’den 77’ye her yaşa, her vatandaşımıza hitap edecek projelerimizi hazırladık. İnşallah 1 Nisan sabahından itibaren durmadan, dinlenmeden çalışmalara başlayacağız. Antakya’mızı tarihin en büyük yıkımının altından kaldıracak ve geleceğe taşıyacağız. Mevcut CHP zihniyetinin yaşattığı mağduriyetleri giderecek, Antakya’mızı İYİ edecek projelerimiz hazır. Vatandaşlarımız hiç merak etmesin. 31 Mart’ta bizlere destek vermelerini istiyorum. Bir Antakyalı olarak kentimizi hemşehrilerimiz ile el birliği içinde ayağa kaldıracağız” ifadelerini kullandı.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.