KÜÇÜKLER HATAY’IN KALBİNE “İYİ” GELECEK

KÜÇÜKLER HATAY’IN KALBİNE “İYİ” GELECEK

İYİ Parti Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Ferhat Küçükler, Hatay’ın kalbi niteliğindeki merkez ilçesi Antakya’yı yönetme yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Küçükler, Antakya İlçe Başkanlığı ile birlikte Eski Otogar ve 100.Yıl Konteyner Kentindeki esnafları ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyerek, çözümlerini anlatan Küçükler, Antakya’da esnafların sorunlarının çözümü için önemli projeler hazırladıklarını kaydetti. Esnafları tek tek ziyaret ederek projelerini aktaran Küçükler, esnaftan tam destek buldu.

ALIŞVERİŞİMİZİ ESNAFTAN YAPACAĞIZ

Belediye başkanı seçilmesi durumunda çevre ve gürültü kirliliği gibi sorunları çözeceğini, esnaf ile sürekli istişare halinde olacağını ve belediyenin tedariğini yerel esnaftan yapacağı sözünü verdi. Küçükler, esnaf ziyaretlerinde yaptığı açıklamada; “Şehrimizin her köşesini güvenli ve aydınlık hale getirmek için kararlıyız ve sizin desteğinizle bunu başaracağımıza inanıyoruz” dedi. Esnaf ve vatandaşlarla samimi diyaloglar kurduğunu ve herkesle el sıkışıp sohbet etmeyi hedeflediğini ifade ederek kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden Küçükler, seçim çalışmalarına destek istedi.Küçükler, vatandaş ve esnaf ile yaptığı sohbetlerde Antakya her zamankinden “İYİ” olacak dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.