KÜÇÜKLER REKOR OYLA BAŞKANLIĞI HEDEFLİYOR

KÜÇÜKLER REKOR OYLA BAŞKANLIĞI HEDEFLİYOR

İYİ Parti Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Ferhat Küçükler, rekor oyla Antakya Belediye Başkanı olmayı hedefliyor.

İYİ belediyecilik, İYİ yönetim vizyonu ile 95 mahallede binlerce vatandaşa ulaşan Başkan Adayı Küçükler’in projeleri vatandaşlardan tam destek almaya devam ediyor. Yıllardır her seçim sürecinde yapılan anket ve kamuoyu araştırmalarında ismi ön plana çıkan, aday olmamasına rağmen ismi vatandaşlar tarafından yönetim makamına uygun görülen Hatay’ın tamamında sevilen sayılan tanınan isim Dr. Ferhat Küçükler Antakya Belediye Başkanlığı yolunda ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

AİLESİNİ TEDAVİYE GÖNDERDİ, KENDİSİ SEVDASI ANTAKYA’DA KALDI

Dr. Ferhat Küçükler; 6 Şubat deprem felaketinde ailesini Rönesans Rezidans’tan yaralı olarak çıkarmış tedavileri için Antalya’ya göndermiş kendisi Antakya’ya dönerek hem enkaz kaldırma hem yaralıları kurtarma görevlerinde bulunmuş; daha sonra kendi imkanlarıyla yaralılara müdahale etmiş ve Antakya’yı bırakmamıştı. “Düzen değişmeli” sloganıyla adaylığını açıklayan Dr. Ferhat Küçükler “40 asırlık Türk yurdunun düşman elinde esir kalamayacağı gibi, ufku dar ve ranta hedefli siyasetçilerin elinde kendi kaderine de terk edilemez. Bu yüzden bende Antakya’mız için inisiyatif aldım ve adayım” diye konuştu!

VATANDAŞLAR ANTAKYA’NIN GELECEĞİNİ KÜÇÜKLER’DE GÖRÜYOR

Antakyalı vatandaşlar Dr. Ferhat Küçükler’in adaylığının kent kamuoyunda heyecan yarattığını belirterek Antakya’nın geleceğinin vizyon sahibi genç isimlerde olduğunu aktardılar. İzzettin Yılmaz’ın mirasını devralacak ismin kent için gecesini gündüzüne harcayacak bir isim olması gerektiğini kaydeden vatandaşlar, Dr. Ferhat Küçükler’in kent tarihinde alınabilecek en yüksek oy oranına ulaşılabileceğini de ifade ederek Küçükler’e tam desteklerini ilan ettiler.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.