KUMLU’DA MEMURLARIN BARINMA SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

KUMLU’DA MEMURLARIN BARINMA SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, ilçede ikamet edecek olan memurların barınma sorununun çözümü açısından çalışmalara başlandığını açıkladı. Kumlu Kaymakamı İbrahim Halil Yeşilyurt ile birlikte memurlar için yapımına başlanan konteyner kent alanında incelemelerde bulunan Başkan Deli, ilçede 1 Eylül’de başlayacak eğitim dönemine kadar konutların hazır olacağını belirtti.

VAROLSUN DEVLETİMİZ

Başkan Deli yaptığı açıklamada, “Memurlarımız için konteyner kentimizi hazırlıyoruz. Kaymakamımız İbrahim Halil Yeşilyurt ile birlikte memurlarımız özellikle de 1 Eylül’de göreve başlayacak olan öğretmenlerimiz için yapılacak olan konteyner kent ile ilgili yüklenici firmamızla etüt çalışmalarımızı bitirip, akabinde hemen çalışmalara başlattık. İnşallah 1 Eylülde eğitim ordumuz ve memurlarımız ilçemize geldiklerinde hazırladığımız barınma ortamlarına ve sosyal alanlarına kavuşacaklardır. Var olsun devletimiz” ifadelerini kullandı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.