LÜTFÜ SAVAŞ, SAMANDAĞ’IN KALBİNE HANÇER SAPLIYOR

LÜTFÜ SAVAŞ,  SAMANDAĞ’IN KALBİNE HANÇER SAPLIYOR

HBB Başkanı Lütfü Savaş, Samandağ kent merkezinde bulunan ve 30 yaşlarında ağaçların bulunduğu parkı ortadan kaldırarak, çok katlı oto park inşaatına başladı. 6 yıldır devam eden inşaat öyle çirkin ve ucube bir hal aldı ki Samandağ’ın kalbine saplanmış bir hançer görüntüsü veriyor.  2 katlı oto park inşaatı olarak planlanana ancak daha sonra bilinmeyen bir nedenle 3 katlı olarak inşa edilen oto park inşaatı Samandağ kent merkezinde beton yığını olarak ortaya çıktı.

Bu inşaatın üzerine bundan sonra ağaç dikmenin mümkün olmadığını belirten çevre sakinleri inşaat üzerine oluşturulan kulübelerin şehir merkezini daha da çirkinleştirdiğini ifade ettiler. Çevre sakinleri HBB Başkanı Lütfü Savaş’a adeta ateş püskürürken ‘’ Parkımızı yok etti. Gölgesinde oturduğumuz ağaçları kesti, şimdi beton yığınları üzerine saksılarda çiçek ekecekmiş, bütün bunlar bizlere yapılmış bir eziyettir’’ dediler. Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.