LÜTFÜ SAVAŞ UMUDUNU HDP SEÇMENİNE BAĞLADI

LÜTFÜ SAVAŞ UMUDUNU HDP SEÇMENİNE BAĞLADI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş Pazar günü yapılacak belediye başkanlığı seçimlerinde bütün umudunu HDP den kendisine verilecek oylara bağlamış görünüyor. Hatay’da hiçbir ilçede ve Büyükşehir de aday çıkarmayan HDP’nin Büyükşehir seçimlerinde millet ittifakı adayı Lütfü Savaş’a destekleme kararı aldığı iddia edildi. CHP adayı Lütfü Savaş ile uzun süre pazarlıklar yapan Hatay HDP yöneticileri “CUMHUR İTTİFAKINI GERİLETMEK amacıyla CHP adayı Lütfü Savaş’a destek vereceği ifade edildi.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz günlerde Hatay da düzenlediği mitingin başarırız olması sonucunda Lütfü Savaş’ı n seçim kaybetme endişesine kapıldığı ve HDP ile yapılan pazarlığın hızlandırıldığı öne sürüldü.
HDP İLÇE BAŞKANI CHP MECLİS LİSTESİNDE
Hatay HDP nin CHP adayı Lütfü Savaş’a destek vermesi üzerine HDP Defne ilçe eş başkanı Mithat Mirioğlu’nun CHP defne belediye meclis listesine kontenjan adayı olarak konulduğu ortaya çıktı. Mithat Mirioğlunun CHP Defne meclis listesinde kontenjan aday gösterilmesi Hatay da CHP –HDP İTTİFAKININ resmiyet kazandığı şeklinde yorumlanıyor. HABER:FERİT LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.