MADALYALARIYLA İL MÜDÜRÜNE GİTTİ

MADALYALARIYLA İL MÜDÜRÜNE GİTTİ

Hatay’ın yüzme sporundaki yüzakı isimlerinden olan Kamil Köseoğlu, Edirne’de düzenlenen Uluslararası Masterler Uzun Kulvar Kış Yüzme Şampiyonası’ndan 2 birincilik, 2 ikincilik ve 1 dördüncülük olmak üzere 5 madalya ile dönmesinin ardından, bu başarısını Hatay İl Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ile paylaştı.

Altın ve gümüş madalya ile Hatay’a dönen Köseoğlu, Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ‘i makamında ziyaret ederek, şampiyonluk sevincini paylaşırken, İl Müdürü Gevrek de Hatay’ı Edirne’de başarı ile temsil eden ve madalyalarla şehre dönen Köseoğlu’nu tebrik etti. Kamil Köseoğlu, yarışmalara oğlu ile katılma onuru yaşadığının da altını çizerek, şu paylaşımı yaptı: “9-11 Aralık 2022 tarihinde Edirne’de yapılan ve Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası Uzun Kulvar Masterler Yüzme Yarışları; Bulgaristan, Yunanistan ve Türkiye’den bayan ve erkek sporcularının kıyasıya mücadelesiyle son buldu. Sporun birleştirici etkinliğine şahit oldum. Bu mücadelede yer alarak şehrimi ve ülkemi temsil ediyor olmaktan keyif aldım. Aynı duyguları, beraberimde yarışan oğlum da tattı. Bir diğer önemli turnuvada daha başarılı olma dileğiyle, herkese selamlarımı iletiyorum.” Antakyalı yüzücü Kamil Köseoğlu, üç gün sonunda aldığı sonuçları da şöyle sıraladı:

1.Gün

200 metre kurbağalamada 1.lik

800 metre serbestte 1.lik

200 metre kelebekte 2.lik

2.Gün

400 metre karışıkta 2.lik

100 metre kurbağalamada 4.lük

3.Gün

200 metre sırt üstünde 1.lik. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.