SGK HATAY AİLESİ RTSO’YU ZİYARET ETTİ

SGK HATAY AİLESİ RTSO’YU ZİYARET ETTİ

Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürü Hamit Bal, kurum kuruluş ziyaretleri kapsamında Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretinde Müdür Bal’a SGK İlçe Müdürü Muhuttin Cüneydioğlu, ÇUKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Cumali Kara, Reyhanlı Belediyesi meclis üyesi Hasan Ekmen ve Reyhanlı TSO üyesi Ertuğrul Erdener de eşlik etti.

ZAROĞLU MÜDÜR BAL’A TEŞEKKÜR ETTİ

Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu’nun daveti üzerine ilçeye giden Müdür Bal, oda üyelerine SGK’nın projeleri, uygulamaları ve avantajlı fırsatlarıyla ilgili bilgi verdi. Üyelerin sorunları ile ilgili istişarelerde bulunulan ziyarete katılımından dolayı Müdür Bal’a memnuniyetini ileten Zaroğlu, üyelerin merak ettikleri soruları cevapladığı için Bal’a ayrıca teşekkürlerini iletti. SGK İl Müdürü Hamit Bal, bu tür davetleri önemsediğini belirtti ve sorunlara çözüm bulunmasından dolayı memnuniyetini iletti. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.