İSKENDERUN’DA TÜM BOZUK YOLLAR ASFALTLANACAK!

İSKENDERUN’DA TÜM BOZUK YOLLAR ASFALTLANACAK!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kent genelinde İçme Suyu Şebeke ana hat çalışmaları tamamlanan bölgelerde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Fatih Tosyalı, “Halkımıza hizmet noktasında şehrimizin her köşesinde durmadan yorulmadan çalışmalarımızı sürdürüyor, şehrimizin yeniden inşası için büyük çaba harcıyoruz” dedi.

YOĞUN ÇALIŞMA İÇİNDEYİZ

Başkan Tosyalı çalışmaları yerinde inceleyerek, “Göreve geldiğimiz günden bugüne ilçemizin beklediği, vatandaşlarımızın hak ettiği bütün hizmetleri yerine getirmek için ekiplerimizle beraber yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Depremin izlerini silmeye çalışıyoruz. Depremden önce ilçemizin yol ağının büyük bir kısmını asfalt konforuyla buluşturmuştuk. Şimdi de tepe mahallerinde tamamlanan içmesuyu şebeke ana hat çalışmaları nedeniyle yollarda tahribat oluştu. Hemen asfalt çalışmalarını başlatarak, yolları pırıl pırıl hale getiriyoruz” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.