MHP ALTINÖZÜ’NDE ADAYLARINI TANITTI

MHP ALTINÖZÜ’NDE ADAYLARINI TANITTI

14 Mayıs seçimlerine az bir zaman kala ilçelerde seçim çalışmalarına hız veren Milliyetçi Hareket Partisi Altınözü’nde Aday Tanıtıp Toplantısı gerçekleştirdi.

Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen Hatay MHP Milletvekili Aday Tanıtıp Toplantısı’na MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, MHP Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, 28. dönem milletvekili adayları ile çok sayıda partili, KAÇEP üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan MHP Hatay Milletvekili Aday Tanıtıp Toplantısı MHP İlçe Başkanı Adem Türk’ün açılış konuşması ile devam etti. MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay ve Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ise ev sahibi olarak salondakileri selamladı.

Konuşmaların ardından 28. dönem milletvekili adayları Altınözü halkına kendilerini tanıtarak projelerini ve 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinin izlerini silmek için çalışmalarını anlattı. Altınözü halkından 14 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili seçimlerinden destek isteyen MHP Hatay milletvekili adayları ‘Aday Belli Karar Net’ sloganıyla 1 oy Recep Tayyip Erdoğan’a 1 oy ise MHP milletvekili adaylarına oy istediler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.