MHP Defne Teşkilatından istişare toplantısı

MHP Defne İlçe Teşkilatı istişare toplantısı gerçekleştirdi.Toplantıda ilçe yönetim kurulunun bugüne kadar yapılan faaliyetleri görüşüldü. Toplantı sonunda İlçe Başkanı Ferit Kaplan, yeni katılan üyelere parti rozetlerini taktı

MHP Defne Teşkilatından istişare toplantısı

MHP Defne İlçe Teşkilatı istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Düzenlenen toplantıya İlçe Başkanı Ferit Kaplan, Başkan Yardımcıları Kemal Mengüllüoğulları, Metin Aydın, Rasim Pehlivan, Ahmet Kunduz, Necmeddin Yeşilçınar ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
Toplantıda konuşan Defne İlçe Başkanı Ferit Kaplan, “Biliyorsunuz uzun bir yola koyulduk. İlçe Yönetimi olarak nezaket ziyaretlerimize ve aynı zamanda da mahalle toplantılarımıza başladık. Genç ve dinamik bir yönetim kurulu ile Defne ilçemizde tüm mahallelerimize tek tek gideceğiz. Halkımızın, mahallelerimizin ve Defne’mizin gelişimine ve ilerleyişine katkı sağlayacak her türlü toplantı ve istişarelere yapmak için hazırız. Birlik ve beraberlik içinde vatandaşımız ile içe içe olacağız. Seçime kadar değil; sonuna kadar Defne’mizin gelişimi için gece gündüz çalışacağız. Defne’mizin 37 mahallesinde olacağız, STK’larımızla iç içe ve sürekli iletişim içinde olacağız. Ayrıştırmaya değil; birleştirmeye geliyoruz. Allah’ın izniyle girilmedik gönül bırakmayacağız” dedi.
Toplantıda ilçe yönetim kurulunun bugüne kadar yapılan faaliyetleri görüşüldü.
Ardından 3 aylık faaliyet planlaması ve seçim sürecine yönelik eylem planlamaları istişare edildikten sonra İlçe Başkanı Ferit Kaplan yeni katılan üyelere parti rozetlerini taktı. HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.