"Yörük Ana"nın tercihi, "Millilerden asker selamı" oldu

Hatay’ın Hassa ilçesinde, Zeytin Dalı Harekatı’nda görevli askerlere kurban kesen “Yörük Ana” olarak bilinen Döndü Deveci, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı.

"Yörük Ana"nın tercihi, "Millilerden asker selamı" oldu

Hatay’ın Hassa ilçesinde, Zeytin Dalı Harekatı’nda görevli askerlere kurban kesen “Yörük Ana” olarak bilinen Döndü Deveci, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı. AA muhabirlerince çekilen kareleri inceleyen 66 yaşındaki Deveci, fotoğraflar hakkında bilgi aldı.Daha sonra Deveci, haber kategorisinde Behçet Alkan’ın “Mehmetçik çocukların yüzünü güldürdü”, yaşam kategorisinde Hasan Namlı’nın “Huzur Yaylası” ve spor kategorisinde Mustafa Yalçın’ın “Millilerden asker selamı” başlıklı fotoğraflarına oy verdi. Zeytin Dalı Harekatı’na tanıklık ettikleri için oyunu Barış Pınarı Harekatı’nda görev yapan askerlere selam gönderen futbolculara verdiğini belirten Deveci, birbirinden güzel fotoğrafları çeken AA muhabirlerini tebrik etti. (AA)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.