MHP HATAY TEŞKİLATI LİDERİNİN İZİNDE

MHP HATAY TEŞKİLATI LİDERİNİN İZİNDE

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay il teşkilatı, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin düzenlediği Kayseri Mitingine geniş katılım sağladı.

Bahçeli’yi adım adım takip ederek Cumhur İttifakı’nın zaferi için çalışmalarını sürdüren MHP Hatay Teşkilatı adına mitinge MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, MHP il ve ilçe yöneticileri katıldı.Daima liderinin izinde giden MHP İl yönetimi vatandaşların takdirini kazandı.

BAHÇELİ, ‘ADAY BELLİ, KARAR NET’ MİTİNGİNDE KONUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Onlar varsın aday falı açsınlar, ‘o mu olsun, bu mu olsun’ diye masaları aşındırsın. 2023 yılında Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ikinci döneminde de cumhurbaşkanı olmalıdır. Arzumuz budur, arayışımız budur, amacımız budur, mücadelemiz bu hedefe ulaşmak maksadıyla icra ve ifa edilmektedir” dedi. Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde alanı dolduran vatandaşlara seslenen MHP Lideri Bahçeli; “Bakıyorum da, Kayseri yine çok güzelsin, yine düşman çatlatıyorsun, yine ve yeniden güven veriyorsun.

Bu muhteşem heyecanınıza, bu gıpta edilecek coşkunuza, göz kamaştıran sevginize helal olsun diyorum. Başını çevirince Erciyes’i görmüyorsan, bu nice yaşamaktır? Başını kaldırınca bayrağı görmüyorsan, bu nasıl var olmaktır? Hamd olsun başımız diktir, bahtımız açıktır, Kayseri ayaktadır. Bastığımız toprak belli, tuttuğumuz bayrak belli, mensup olduğumuz millet bellidir. Ve adı Türk’tür, nitekim ezelden ebede büyük bir kültür, tarih ve medeniyet hazinesidir. Yürekten inanmaktayım ki, bugünkü açık hava toplantımız, millet hayatımızda ve milli tarihimizde, Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 2023 umutlarının müjdesi olarak anılacaktır. Türkiye üzerinde melanet kurgusu olanların Kayseri’nin ihtişamına bakarak kendi hisselerine düşen gerekli dersleri çıkarmalarını tavsiye ediyorum. Buradan yükselen ses, Türkiye’nin milli onurunu, milli haysiyetini kıyamete kadar koruma ve kollama iradesinin bir meydan okumasıdır” dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.