MHP İl Başkanı Adal’ın yeni yıl mesajı..

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Murat Adal, yeni yıl dolasıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

MHP İl Başkanı Adal’ın yeni yıl mesajı..

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Murat Adal, yeni yıl dolasıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Adal mesajında, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin Bilge Devlet Adamlığının öngörüleri ve bu uğurda vermiş olduğu mücadele ile yaşanan her olayda haklı çıkmasının, attığı her adımın devletin bekası için bir teminat olmasının MHP neferlerine vermiş olduğu güven ve gururla Ülkemizin her yerinde, en uç kılcal damarlarına kadar çalışma ve mücadeleye devam etmekteyiz. 2018 yılında yaşadığımız siyasi, ekonomik, sosyal ve toplumsal durumların analizini yaparak, analizden çıkacak sonuçlarla 2019 yılına hedeflerimizi belirlemiş olarak giriyoruz.
Milliyetçi Hareket Partisi kadroları ile geçmişte olduğu gibi 2019 yılında da milletimizin hizmetinde, bu topraklarda kardeşçe huzur içinde yaşamanın istenilen refah seviyesine ulaşmanın teminatı olmaya devam edecektir.
Dileğimiz odur ki, 2019 yılı ümitlerimizin, birlik ve beraberliğimizin güçlendiği yılların başlangıcı olsun. 2019’un Hatay’ın rahat nefes aldığı yıl olması en büyük beklentimizdir. 2019 Hatay’ımızın ülkemizin ve tüm Türk İslam Aleminin geleceğine umutla baktığı bir yılın başlangıcı olsun.
Dileğimiz odur ki; 2019 yılı Hatay’ımız için birbiriyle huzur içinde iç içe yaşayan mutlu insanların şehri olsun. Güven dolu günler içinde terörün bittiği, anaların gözyaşının dindiği bir yıl olsun. Biliyoruz ki, Hatay’ın huzuru Tüm ülkemizin huzuru demektir. Biliyoruz ki, Hatay’ın gelişimi ve çağdaş kentleşme yönünde ilerlemesi tüm ülkemizin Çağdaşlaşması ve ilerleyişine bir katkıdır. Bu inançla Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Teşkilatı olarak; Hatay’ımızın 15 ilçesine gerekli yatırımların, alt yapı ve üst yapı olarak eşit bir şekilde milletimize, vatandaşlarımıza hizmetin ulaştırılması yönünde üstümüze düşen görevi yerine getirmek için gece gündüz çalışmaktayız.
Bu duygu ve düşüncelerle, Türk ve İslam dünyasının yeni yılının barışa, huzura ve mutluluğa vesile olmasını diliyor; aziz Hataylı hemşerilerimize mutluluk içinde geçirecekleri nice yıllar temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.